Изненадата е огромна: Васил Найденов скача от радост!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/iznenadata-e-ogromna-vasil-naydenov-skacha-ot-radost/115993 LifeZone.bg
Изненадата е огромна: Васил Найденов скача от радост!

Преди дни Васил Найденов чукна 73

Всеобщият любимец на поколения българи скоро няма да слезе от пиедестала на народната обич.

Но въпреки славата си и финансовите си възможности, Васко Кеца посрещна личния си празник доста скромно.

Вероятно заради участие любимият певец отпразнува рождения си ден в хотелска стая, където духна свещичките на тортата си.

Васил Найденов сподели празника и трапезата единствено с хората от екипа си, с които пътува по участия и турнета. Те обаче изненадаха естрадната легенда, като му подариха-чифт кецове.

Заради тези обувки, негова запазена марка, му е  лепнат прякора-Васко Кеца. А спортните обувки изпълнителя призна, че ще си ги носи с огромно удоволствие.

Освен букет с бели рози на масата на рожденика имаше неизменната бутилка шампанско. Васил Найденов е сред тези певци, които не обичат да посягат към чашката често, но поводът го изисквал той да полее още една година от живота си.

Дали обаче певецът е  прибавил към колекцията си и още един диамант, не се знае. Но близки до Кеца разкриват, че той си подарявал на всеки рожден ден по един от скъпоценните камъни и това превърнал в традиция.

Въпреки годините си, Васил Найденов не се уморява да скача, танцува и да се раздава на сцената, заради което публиката го обожава.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.