Изплаши феновете си: Анджелина Джоли лъсна като привидение на събитие (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/izplashi-fenovete-si-andzhelina-dzholi-lasna-kato-prividenie-na-sabitie-snimki/109568 LifeZone.bg
Изплаши феновете си: Анджелина Джоли лъсна като привидение на събитие (Снимки)

Нещо се случва с Анджелина Джоли

Красивата актриса е неузнаваема. В последно време бившата половинка на Брад Пит е някак различна, загубила бляскавостта си. В това се увериха нейните фенове, когато я видяха на събитие. Тя дълго време странеше от прожекторите, но сега реши да позамаже негативните коментари за външния си вид и се появи с бляскав, според нея, тоалет.

Анджелина Джоли се бе барнала с бяла рокля, до земята, но тя още повече подчертаваше бледността на лицето й.Изглежда звездата е целяла да се покаже царствена и великолепна, само че ефекта е бил коренно противоположен, коментират зрители и фенове.

Вталената й рокля с дължина до пода и украшенията ярко контрастираха с тоалета на големия й син Мадокс, който я придружаваше. 21-годишния млад мъж бе облечен в официален черен костюм, вратовръзка и бяла риза. Неговото облекло засили визията на привидение на майка му, силно стресирани коментират феновете на холивудската актриса.

Разкошният й тоалет изигра и друга лоша роля на Джоли. С него тя изглеждаше доста по-възрастна от истинските си биологични години.

Освен силният контраст между кралския тоалет и  измъчената й физиономия, впечатление направи и косата й. Тя изглеждаше силно изтощена, благодарение на почти непрекъснатото гладуване, на което се подлага известната актриса.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.