Използван и изоставен: Любо Киров пак „удари на камък“ в любовта

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/izpolzvan-i-izostaven-lyubo-kirov-pak-udari-na-kamak-v-lyubovta/116704 LifeZone.bg
Използван и изоставен: Любо Киров пак „удари на камък“ в любовта

Карък в любовта се оказа Любо Киров

Въпреки че баладичният изпълнител е сред най-богатите певци у нас, никак не му върви в любовта.

Един от най-харесваните изпълнители от публиката е лудо влюбен в човек, който не спира да го кичи с огромни, еленови рога.

50-годишният Любо Киров се оплаквал пред колеги, че за първи път разбрал какво е да ти изневеряват. Той коментирал, че в предишните си връзки обикновено той бил кръшкача, а сега него направили рогоносец.

А неверника се оказал 30-годишният актьор Боян Арсов. Отношенията им стигнали дотам, че той заживял в шикозния дом на Киров. Но само няколко месеца по-късно се изнесъл с оправданието, че още не е готов за сериозна връзка и да дели едно домакинство с друг човек.

Но истинската причина е, че Боян бил с гореща кръв. Той не се задържал дълго във връзките си и искал да е свободен да кръшка.

Любо Киров бил съкрушен, защото той му осигурил всички екстри и му угаждал на капризите.

„Много хитър е този Боян. Хем иска да върже Киро да му угажда във всичко и да го върже, хем да му кръшка с когото му падне. Дори твърдеше, че е имал дълга връзка с жена, но истината е, че не може да стои верен“, разкриха авери на певеца.

Любо Киров бил заслепен от любов, въпреки шавливия характер на Боян. Надявал се актьора да се „кротне“  и да „надживее това“у и отново да се върне при него.

Източник: Уикенд

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.