Как Ан Хатауей се отказа от алкохолната зависимост?

Актрисата разкрива, че да казва на хората, че е трезвена, й е било трудно, но оттогава се е научила да не се самоосъжда

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kak-an-hatauey-se-otkaza-ot-alkoholnata-zavisimost/130274 LifeZone.bg
Как Ан Хатауей се отказа от алкохолната зависимост?

Актрисата разкрива, че да казва на хората, че е трезвена, й е било трудно, но оттогава се е научила да не се самоосъжда

Ан Хатауей е трезва жена!

В ново интервю за Vanity Fair 41-годишната звезда от "Дяволът носи Прада" обяснява защо е решила да се откаже от алкохола като част от личната си трансформация, която е преживяла през последните пет години.

"Дълбоко в себе си знаех, че това не е за мен", казва тя за пиенето и добавя, че е било трудно да каже на хората, че първоначално се е въздържала напълно.

"Моят личен опит с него е, че всичко е по-добро. За мен това беше горивото. А аз не обичам да се потапям", обяснява тя. "Нещото, в което вярвам, е, че всички останали ще изпият едно или две питиета, а докато всички стигнат до две питиета, ти ще се чувстваш така, сякаш си изпил две питиета - но без махмурлук."

"Чувствах се толкова крайно, че трябваше да кажа: "Но нищо? Но не", признава тя.

В крайна сметка Хатауей осъзнала нещо, което я накарало да престане да бъде строга към себе си заради избора си.

"Ако сте алергични към нещо или имате анафилактична реакция към нещо, не го оспорвайте. Така че спрях да споря с него", каза звездата от "Интерстелар", уточнявайки, че не съди никого, който решава да пие.

Решението й води до това да стане майка на две деца. Най-големият ѝ син със съпруга ѝ Адам Шулман, Джонатан Роузбанкс, навърши 8 години в неделя. Най-малкият им син Джак е на 3 години.

Звездата от "Рейчъл се омъжва" реши да премахне от живота си и други нездравословни навици, доколкото е възможно, като например социалните медии.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.