Как Камелия поддържа перфектната си форма?

Огън момичето на българския поп-фолк гушна първородна рожба на 52 години

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kak-kameliya-poddarzha-perfektnata-si-forma/125385 LifeZone.bg
Как Камелия поддържа перфектната си форма?

Огън момичето на българския поп-фолк гушна първородна рожба на 52 години

Година по-късно Камелия проговори как се е променил начина й на живот след появата на Баян.

„Няма как да не споделя, че минахме през веганство и вегетарианство, а 21 дни бяхме и суровояди. И двамата с Цвети сме отворени хора и сме искали да опитваме нови неща. Генерално стигнахме до извода, че трябва да живеем живота си без ограничения, но два пъти годишно гладуваме и прочистваме телата си. 7 дни правим подготовка за прочистването по една програма, през втората седмица 4 дни не се яде нищо, а след това има 3 дни захранване. През останалото време от годината изобщо не се лишаваме. И разбира се, трябва да се спортува при всяка възможност, да се ходи много. Както и пълноценен сън” – обяснява певицата.

Камелия признава, че се чувства добре в кожата си и не планира никакви естетически корекции. Преди 3 години си е направила операция на носа. Тя се оплака, че преди интервенцията той доста се бил видоизменил. Когато свали някой друг килограм, това се отразява на лицето й.

” Увисна ми, стана и малко като гърбав. В един момент не харесвах самата му форма. Оперирах се в Турция и всичко беше наред. Мина бързо и безболезнено, не съм имала никакви проблеми. Чувствам се добре. Според някои хора сега съм по-различна, но в крайна сметка това съм си аз”  - говори без притеснение певицата.

Източник: actualno.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.