Как продължава животът на Маря Кери след загубата на близките й?

Певицата се завръща на сцената седмици след смъртта на майка си и сестра си и изнася разпродадено шоу в Сао Пауло

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kak-prodalzhava-zhivotat-na-marya-keri-sled-zagubata-na-blizkite-y/143135 LifeZone.bg
Как продължава животът на Маря Кери след загубата на близките й?

Певицата се завръща на сцената седмици след смъртта на майка си и сестра си и изнася разпродадено шоу в Сао Пауло

Марая Кери се завръща на сцената за разпродаден концерт само три седмици след като майка ѝ Патриша и сестра ѝ Алисън починаха в един и същи ден миналия месец.

55-годишната икона, която наскоро заяви, че се връща на работа след „няколко тежки седмици“, излъчваше позитивизъм, докато изпълняваше най-големите си хитове в Allianz Parque в Сао Пауло, Бразилия.

Облечена в забележителна червена рокля с дръзка цепка до бедрата, легендарната певица се плъзгаше с лекота по сцената.

Тя носеше дълга и свободно пусната пясъчноруса коса, прегръщаше естествената си красота с минимален грим, което позволяваше на сияйното ѝ присъствие да изпъкне.

Наелектризиращото изпълнение последва съобщението на Марая от 27 август, потвърждаващо поредицата от семейни трагедии, които тя е преживяла.

„Сърцето ми е разбито, че загубих майка си през изминалия уикенд. За съжаление, в един трагичен развой на събитията, сестра ми загуби живота си в същия ден“, казва тя пред People.

Алисън е била на 63 години, когато е починала, докато Патриша е била на 87 години, според изданието, което отбелязва, че причините за смъртта им или датата на смъртта не са ясни веднага.

Марая заяви, че се чувства „благословена“, че е успяла да „прекара последната седмица“ с майка си, преди тя да почине.

Тя добави: „Оценявам обичта и подкрепата на всички и уважението към личния ми живот в този невъзможен момент“.

Дейвид Бейкър, защитник на пациентите, заяви пред People, че Алисън „е имала труден живот“ преди смъртта си в дом в Ню Йорк.

Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.