Какви черти от характера ви разкрива кръвната група!(Познахте ли се)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kakvi-cherti-ot-haraktera-vi-razkriva-kravnata-grupapoznahte-li-se/132103 LifeZone.bg
Какви черти от характера ви разкрива кръвната група!(Познахте ли се)

Кръвната група разкрива много за човека

Вашата кръвна група показва много страни от характери ви.Японците и народите от изтока смятат, че тя дава информация за това какъв човек сте. В Страната на изгряващото слънце това знание се е превърнало в наука и се нарича Кетсуеки гата.

На базата на кръвната група всеки може да избере и партньора си. На силна воля и добро здраве може да се радват хората с най-разпространената кръвна група О.

Хора с тази кръвна група са уверени, волеви, оптимисти и са естествени лидери. Но още несигурни и са работохолици. Ревниви и амбициозни са отрицателните им качества, но пък са отлични приятели.

Топли, приятелски настроени и състрадателни са хората с кръвна група А. Но могат да са обсебващи, напрегнати и упорити. Твърди се, че хора с кръвна група А се срещат най-често в Япония.

Хората с кръвна група В са силни, страстни, решителни и съпричастни. Но също така са по-егоистични, непостоянни, непримирими, както и доста диви. Смята се, че се заемат с доста проекти, но също така ги изоставят наполовина.

Ако сте с кръвна група АВ, получавате най-доброто и от двете кръвни групи.Рационални, сдържани, общителни, бързо се приспособяват, са още част от положителните им качества.В Япония се среща най-рядко, а те смятат хората с такава кръвна група за ексцентрични.

Източник: Вести.бг

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.