Какво разкрива аурата на октомври: За какво трябва да внимаваме?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kakvo-razkriva-aurata-na-oktomvri-za-kakvo-tryabva-da-vnimavame/144027 LifeZone.bg
Какво разкрива аурата на октомври: За какво трябва да внимаваме?

Ако не е ясно на някои, дори и месеците си имат аура

Какъв е той за този октомври и за какво да внимаваме, разкриват астролозите.

Аурата ни дава възможност да разберем как се чувстваме в момента и за какво да внимаваме, както и от какво да се предпазваме. Очертава се този октомври да е доста тежък, като често ще изпраща негативна енергия.

Според нумерологията октомври 2024 година има аура в кафявия нюанс.

Кафявият цвят имат хора, които здраво са стъпили на земята.

През октомври и най-големите мечтатели ще се сблъскат с реалността. Много малко хора ще успеят да витаят в облаците, което няма да се отрази никак положително на тяхното благосъстояние.

През този период може да станем нервни или заядливи. Кафявият цвят на аурата благоприятства необмислените изявления.

И ни провокира да сме по-избухливи. Ще сме изключително директни и безпощадни към околните. Заради което може не само да си създадем врагове, ами и да влошим отношенията с най-близките си хора.

Затова през октомври е добре да се съсредоточите върху себе си и да си създавате малки удоволствия. Времето не е подходящо да изграждаме взаимоотношения с останалите, нито да поемаме повече отговорности.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.