Какво се случва? Иво Танев опериран по спешност (Снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kakvo-se-sluchva-ivo-tanev-operiran-po-speshnost-snimka/125245 LifeZone.bg
Какво се случва? Иво Танев опериран по спешност (Снимка)

Шоуменът Иво Танев е опериран о спешност

Това сподели самият той в социалните мрежи, където е особено активен. Стана ясно единствено, че е постъпил в частна клиника, но защо му се е наложило операция, той не разкри.

Само благодари от сърце на лекарите и на целия персонал на здравното заведение заради човечността, доброто отношение и професионализма им.

Надяваме се, че всичко наистина е минало успешно. Защото от снимката, която Иво Танев пусна от болничната стая, той изглежда свеж и усмихнат.

А  и не спира да коментира и да си чати в социалната мрежа, което още повече подсказва, че шоуменът е вече много добре.

Шоуменът дори остроумничи и разплита житейски дилеми с жена, като споделя, че мъжът трябва да се държи към съпругата си като към кралска особа.

Е, преди време плъзнаха слухове, че той яко е кръшкал на половинката си, дори упражнявал юмручното си право, но това си остава само в сферата на слуховете. Дали това е така, само Иво Танев и неговата законна половинка знаят със сигурност.

Ние само може да му пожелаем бързо оздравяване  и скорошно завръщане към нормалния му живот. А шоуменът така или иначе е доста активен в социалните мрежи и обича да нищи надълго и нашироко всякакви проблеми.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.