Какво се случва с Анджелина Джоли? Актрисата колабира (Шок снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kakvo-se-sluchva-s-andzhelina-dzholi-aktrisata-kolabira-shok-snimki/129165 LifeZone.bg
Какво се случва с Анджелина Джоли? Актрисата колабира (Шок снимки)

Анджелина Джоли смени цвета на косата си, но продължава да слабее

Актрисата мина в отбора на блондинките, но феновете са притеснени за нея. Причината, че звездата достигна критичните 43 килограма и по-скоро прилича на ходещ скелет, отколкото на привлекателна и сексапилна жена.

48-гдишната актриса е толкова заета, с децата и работните си ангажименти, че забравя да се храни и резултатите са налице. Според очевидци, преди седмица, холивудската звезда е припаднала в бутик, докато пазарувал с децата си. Наложило се да извикат спешна медицинска помощ, за да бъде вдигната на крака.

Анджелина Сжоли се превърна в анорексичка. Спомен е красивото й тяло,  а краката й са като солети. Тя винаги ходи с широки, тъмни дрехи, за да се прикрие кльощавото си телосложение.

Проблемите с теглото й започнаха още по време на брака й с Брад Пит. Тогава Анджелина Джоли стигна до критичните четиридесет килограма. След като двамата се разделиха, тя се бе позакръглила, но за кратко време. И започна отново главоломното й слабеене.

Но докато Джоли слабее екстремно и почти няма личен живот, бившата й половинка Брад Пит е на върха на купона. Той имаше няколко връзки в живота си, а сега живее под един покрив с новата си изгора Инес де Рамон.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.