Какво завеща Ванга на наследницата си-пророчицата от Осетеново? (Снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kakvo-zaveshta-vanga-na-naslednicata-si-prorochicata-ot-osetenovo-snimka/130283 LifeZone.bg
Какво завеща Ванга на наследницата си-пророчицата от Осетеново? (Снимка)

Често наричат пророчицата от Осетеново наследница на Ванга

Докато била жива, петричката врачка често контактувала с леля Минка от Осетеново, както я наричат хората. Тя й се обаждала по телефона, споделяла й много неща, дори й подарила две икони. Днес те се намират в параклиса, която пророчицата от Осетеново сложила там.

Минка Илинова е сред най-известните ни гадатели. А мнозина я смятат и за наследница на Ванга.

При леля Минка се стичат хора от близки и далечни земи, за да търсят лек на болежките си или да разберат бъдещето си. През годините Минка лекувала Тодор Живков, помагала на полицията на намира изчезнали хора, съветвала големци от чужбина.

Ясновидката помага на всеки, потърсил помощта й. По думите на хората тя правела чудеса, както едно време вършел  и Дядо Влайчо.

Ако проблемът не е по силите й, тя пращала човека към правилния специалист.Съветите й търсят хора със здравословни проблеми, жени, които не могат да имат деца, както и тези, които са пострадали от черни магии.

Гадателката от Осетеново усетила, че има свръхспособности още като дете. Още като малка често се случвало да предупреждава някого, че над него дебне опасност или че има проблеми със здравето, които после се оказвали истина.

През годините много се сближили с Ванга,  а петричката врачка я посъветвала да не се отказва от дарбата си.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.