Калин Врачански надмина и Благо Джизъса!Черното му тефтерче не може да се затвори

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kalin-vrachanski-nadmina-i-blago-dzhizasachernoto-mu-tefterche-ne-mozhe-da-se-zatvori/121134 LifeZone.bg
Калин Врачански надмина и Благо Джизъса!Черното му тефтерче не може да се затвори

Калин Врачански сменя гаджетата си по-бързо и от Благо Джизъса

С тази разлика, че 42-годишният блондин не е минавал под венчило, нито е направил наследници.

Определено обаче Калин Врачански е плейбой, който дълго не се задържа с жените. Според клюката след гилдията той не можел да устои на всяка по-засукана мадама и веднага й се „нахвърлял“.

Само че тръпката му бързо отшумявала и той бил готов за поредната.Така  се случи и с последната му актуална приятелка. Няколко години той бе с художничката Александра, дори се сгодиха, но така и не стигнаха до олтара.

Младата жена искала стабилност, семейство и деца, което шавливия Калин не можел да й даде. Тя го заряза, но той бързо си намери нова. Мистериозната брюнетка е непозната сред светските среди, но двамата се забавляват от сърце и той нехае за Алекс.

През леглото му са минали доста мадами, като сред по-известните е Силвия Петкова. Двамата имали бурен романс, продължил 8 лета.

Но тя го зарязала, защото имал „непоносим“ характер. После чаровникът имаше кратка афера с водещата Мариана Векилска, докато тя все още бе омъжена.

Имаше кратка заигравка и с Диляна Попова, но тя после роди от колегата му Асен Блатечки. Скандалът гръмна, след като нацелува женената си колежка Теодора Духовникова.

„Как няма да ги целувам, като са толкова готини“, без свян признава Калин Врачански.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.