Категорично! Благо Джизъса стана „последния оцелял“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kategorichno-blago-dzhizasa-stana-posledniya-ocelyal/110389 LifeZone.bg
Категорично! Благо Джизъса стана „последния оцелял“

Благо Джизъса победи

Бившият футболист спечели „Сървайвър“ и стана шампион. След края на футболната си кариера той най-после спечели в нещо. И това е шоуто за оцеляване, сред джунглите на Доминикана.

Екс националът спечели, като събра най-много гласове. Веднага след него се нареди Ермина Боянова. Третото място бе за Данаил Стоянов.

На зрителите и на феновете на „Сървайвър“ направи впечатление, че Благой Георгиев вложи не само цялата си душа в играта, но и през трите месеца, през което се вихреше шоуто, той цапаше бос през трънаците в джунглата.

Победата донесе на Благо сто и петдесет бона награда. И като сумата се прибави към хонорара му от 300 000, сметката му набъбва с внушителните 450 бона.

Продукцията донесе куп пари на Благо Георгиев, но му отне брака с Паолина Спасова. Хотелиерската наследница подаде молба за развод, още докато мъжът й се потеше в риалити формата. Тя го обвини в коцкарство, нещо присъщо на спортягата, с бившата му любовница Татяна. А след играта той не изневери на нрава си и си тръгна с ново гадже, сървайвърката Мария Обрейкова.

„Победих, защото имам вяра, а  и искам децата ми да се гордеят с мен“, заяви „последния оцелял“ след триумфа.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.