Като кифлите: Муки на Стоянка Мутафова се барна с чанта за 8 бона!(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kato-kiflite-muki-na-stoyanka-mutafova-se-barna-s-chanta-za-8-bonasnimki/145041 LifeZone.bg
Като кифлите: Муки на Стоянка Мутафова се барна с чанта за 8 бона!(Снимки)

Муки на Стоянка Мутафова отново фокусира прожекторите към себе си

Единствената дъщеря на великата комедийна актриса Мария Грубешлиева винаги е била ексцентрична, без да следва строго модните тенденции.

И сега Муки бе отново самата себе си. Впечатление направи чантата, която по мнението на експерти струва минимум осем бона.

Грубешлиева бе облечена цялата в черно, като „петно“ във вида й е шапката идиотка в жълт цвят и огромните й слънчеви очила в зелено.

Обувките й с ярко червен цвят също заковаваха вниманието на минувачите. Без много шум тя се шмугна във вратите на Народния театър, незнайно по каква причина го посещава.

Пет години след смъртта на великата си майка, Муки продължава да живее сама. През годините тя е имала връзка с няколко заможни и значими мъже, като бившия й съпруг, гръцкия  милионер Никос Митропулос, също и със скулптора Сашо Балкански. Но с днешна дата тя отново е сама.

Мария Грубешлиева-Муки няколко пъти е споделяла в интервюта за болката от загубата на майка си, както и от самотата си.

„Мама си отиде с болката, че ме оставя сама на този свят“, казвала е дъщерята на Стоянка Мутафова.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

 

 

1 Коментара

📁 Reminder- Operation #WG88. CONTINUE > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=5dc12df0edb6e3fcc4894aea1138a3ac& 📁

1 day before

ps4drm

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.