Като в приказките: Цеца Величкович омъжи дъщеря си (СНИМКИ)

Дъщеря й Анастасия се врече във вечна вярност на избраника си Неманя Гудел

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kato-v-prikazkite-ceca-velichkovich-omazhi-dashterya-si-snimki-2/134849 LifeZone.bg
Като в приказките: Цеца Величкович омъжи дъщеря си (СНИМКИ)

Дъщеря й Анастасия се врече във вечна вярност на избраника си Неманя Гудел

Цеца Величкович вдигна пищна сватба в дома  си на 28 май. Огромнатаа й вила в Белград посрещна скъпи гости, обсипана в бели рози.

На сватбената церемония по повод сключването на гражданския брак на младоженците присъстваха техните роднини от фамилиите Ражнатович и Гудел, като семейството на младоженеца пристигна чак от Севиля, където живее.

Щастие и любов изпълваха къщата. Родителите с гордост наблюдаваха как децата им отварят нова страница в живота си. Кум на Анастасия беше най-добрият й приятел Любомир Тозев, а на Неманя – дългогодишният му приятел Горан Телебак.

След подписването влюбените организираха тайно тържество във вилата си, на което присъстваха само определени хора.

Велко, братът на Анастасия, публикува снимка в Инстаграм, на която Анастасия е облечена в красива сатенена рокля в екрю, а Неманя е облечен в спортно-елегантен стил и гордо държи ръката на съпругата си.

Тортата е във формата на шест етажен замък. За сватбената трапеза са предпочели украса със специални декоративни цветя в синьо, лилаво и розово. Навсякъде из вилата били пръснати бели и розови балони.

“Всички сме много щастливи и с голямо нетърпение очаквахме този ден! Пожелавам им да се обичат и уважават и всичко, което животът носи, да премине в любовта”  – каза CECA за белградските медии.

Източник: signal.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.