Керана хвърли всички в шок с хобито си

И до днес градината е любимото й място

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kerana-hvarli-vsichki-v-shok-s-hobito-si/53887 LifeZone.bg
Керана хвърли всички в шок с хобито си

И до днес градината е любимото й място

Звездата от „Като две капки вода“ Керана има доста интересно хоби. За разлика от повечето млади изпълнителки, които най-често прекарват свободното си време в салоните за разкрасителни процедури, тя обича да копае в градината на баба си и дядо си. Любимите й моменти са, когато цялото семейство се събира и се заема със селскостопански труд.

 

Кръщелното име на певицата е Юлия Йорданова. Родителите й се разделят, когато е в първи клас и грижите за нея паднали върху майка й. Баща й пък заминал за Германия. Като всяка работеща майка, и тази на Керана я изпращала на село през ваканциите, вместо да я оставя да се пържи в апартамента им в Пловдив. Бабата и дядото живеят в Карнобат, където имат 3 дка градина. Дядо й е агроном и след пенсионирането си, превърнал своята професия в хоби.

 

Помага им в градината от съвсем малка и до днес нищо не се е променило.

„Най-любимото ми е, когато всички се съберем и си копаем на двора“, заявява тя. И до днес баба й и дядо й, са нейната голяма опора. Дядо й бил против да се занимава с музика и  се опитвал да я насочи към сериозна професия. Едва не се пръснал от гордост обаче, когато отишъл с нея на премиера в Пловдивската опера и видял как залата се пълни с хора, дошли да слушат внучка му.

 

Макар на пръв поглед да изглежда ексцентрична, в действителност певицата е здравомислеща млада дама. Доказателство за това е и мъжът, когото е избрала – младеж, занимаващ се с компютърни науки. Приятелството помежду им, който датира от детските им години, прераснало в любов преди 4 години.

 

Юлия е влюбена в името Керана, откакто била на 15 години и дори се зарекла, че ако има дъщеря ще я кръсти така. Когато обаче певческата й кариера потръгнала, решила, че не е нужно да чака толкова дълго и вкарала името в употреба като неин артистичен псевдоним.

Никога не се е готвила за сцената като се изключат първите 4 години в музикална паралелка, в която учила цигулка и пиано. Сама се учила да пее.

 

Заминала да учи при баща си в Мюнхен, Германия, специалност „Макромедии“. Един ден с колегите й от университета тръгнали към най-стария пъб в Тайланд, където Керана пробвала да пее със саксофониста. Той харесал гласа й и започнал да й урежда участия. Ангажиментите й ставали все повече и повече, но в един момент й писнало и решила да се върне в България.

 

Тук се захванала с бандата „Космонавтите“, които отначало я мислели за тийнейджърка.

 Името на Керана нашумя преди 3 години, когато достигна до финалите в „Гласът на България“. Там се запознава със Стефан Вълдобрев, с когото след това си партнират в Пловдивската опера в мюзикъла „Евита“. 

Кариерата й на певица набира все по-голяма скорост, но когато не е на сцена, любимото й място продължава да е в градината при баба и дядо.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.