Кевин Костнър приветства най-новото попълнение в семейството: Вече e влюбен

Звездата от "Йелоустоун" Кевин Костнър има 7 деца, от които 3 с бившата си съпруга Кристин Баумгартнер

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kevin-kostnar-privetstva-nay-novoto-popalnenie-v-semeystvoto-veche-e-vlyuben/126861 LifeZone.bg
Кевин Костнър приветства най-новото попълнение в семейството: Вече e влюбен

Звездата от "Йелоустоун" Кевин Костнър има 7 деца, от които 3 с бившата си съпруга Кристин Баумгартнер

Кевин Костнър представи нов член на семейството си в социалните мрежи в четвъртък. Звездата от "Йелоустоун" показа очарователно жълто кученце лабрадор в Instagram.

"Най-новото попълнение в семейството", написа той под заглавието на въртележката от снимки, споделени онлайн. "Вече съм влюбен в това специално момче."

Костнър носеше синя фланелена риза и дънки, облегнат на камиона си, докато наблюдаваше как новото му кученце тича по тревата.

Двамата нови най-добри приятели се гушкат заедно в очарователна черно-бяла снимка, преди мъникът да си почине на пода.

Костнър, дългогодишен защитник на животните, работи с "Оранжевото куче" за спасяване на четириноги приятели от препълнени приюти през 2010 г.

Актьорът от "Полето на мечтите" взе със себе си любимата си приятелка Дейзи за пътуването, при което кучетата бяха прехвърлени от Калифорния до Едмънтън, Канада, с частен самолет.

"Когато този самолет работи по най-добрия начин, той не само превозва хора по света, но и животни", казва Костнър пред "Access Hollywood" по онова време.

През септември Костнър и Баумгартнер се споразумяха за условията на споразумението за развод малко преди да се върнат в съда, за да установят кой ще отговаря за изплащането на почти 1 милион долара за адвокатски хонорари.

Източник: foxnews.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.