Ким Кардашиян се пусна без грим (СНИМКА)

Звездата споделя селфи без грим по време на спа сесия

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kim-kardashiyan-se-pusna-bez-grim-snimka/141262 LifeZone.bg
Ким Кардашиян се пусна  без грим (СНИМКА)

Звездата споделя селфи без грим по време на спа сесия

Ангажиментът на Ким Кардашиян към грижата за себе си и кожата със сигурност се откроява и е ясно, че рутинните ѝ процедури са неразделна част от начина ѝ на живот. От спа процедурите до линията й за грижа за кожата SKKN и марката й за облекло за почивка SKIMS, тя изглежда набляга на поддържането на безупречен външен вид както пред камерата, така и извън нея.

Неотдавнашната ѝ публикация в Инстаграм, в която тя сподели селфи без грим по време на спа сесия, подчертава значението, което тя отдава на грижата за себе си. Това е и доказателство, че дори знаменитости като Ким отдават приоритет на личното си здраве сред натоварения си график. Подходът ѝ към грижата за кожата, независимо дали пътува или се подготвя за събитие, показва, че тя интегрира тези практики в ежедневието си, а не ги разглежда като нещо второстепенно.

Усилията на Ким да сподели философията си за грижа за кожата с децата си отразяват и по-широко послание за грижа за себе си. Подчертавайки важността на това да отделяме време за себе си, тя насърчава положителен и здравословен навик, който се надява да се предава на поколенията.

Източник: msn.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.