Кипна му: Васил Найденов натири майсторите!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kipna-mu-vasil-naydenov-natiri-maystorite/118615 LifeZone.bg
Кипна му: Васил Найденов натири майсторите!

Васил Найденов натири майсторите от жилището си

Топ певецът в чудо се видял от вечните ремонти на жилището си. Той цяло лято обикалял страната по концерти  и изяви и не искали строителите повече да се мотаят в краката му.

През всичките години на ремонт Васил Найденов сменил над десетина бригади. Пишман майсторите ставали обаче все по-немарливи и нехайни, но пък доста алчни. Певецът дал над триста бона за грандиозния си проект. Той купил два съседни апартамента на тузарския софийски булевард „Витошка“, в близост до НДК. Понеже искал да има по-голяма площ за живеене, както и да побира сценичните си костюми и арт ценностите, които донесъл от гастролите си в чужбина.

С днешна дата Васко Кеца горчиво съжалявал, че не си е купил къща с тези пари, а ги дал по нагли и некадърни майстори.

С вечните си ремонтни дейности естрадния ас си навлякъл гнева на комшиите и на общината, защото те непрекъснато давали сигнали. Съседите пропищели от строителните машини, вечния шум, както и от мръсотията от ремонтите на апартаментите на изпълнителя.

Васко Кеца идвал в жилището си да полее цветята и да нахрани папагалчетата, понеже непрекъснато пътувал из страната и зад граница по участия и концерти.

Звездата най се радвал на мебелите в огромното си жилище, които били антики, купувани от пътуванията му зад граница.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.