Кое принуди Диляна Попова да изостави Борил на татко му?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/koe-prinudi-dilyana-popova-da-izostavi-boril-na-tatko-mu/134636 LifeZone.bg
Кое принуди Диляна Попова да изостави Борил на татко му?

Диляна Попова е наистина отговорна майка

Миската има един син Борил от бурната си връзка с палавия актьор Асен Блатечки. Синеоката красавица трепери над Борил, който буквално е одрал кожата на татко си. Въпреки че са разделени и всеки е поел по пътя си, двамата родители се грижат поравно за сина си.

Асен Блатечки има пораснала дъщеря Катя от режисьорката Катерина Горанова и син от манекенката и актриса Диляна Попова. С днешна дата той  е разделен и с двете, но е перфектен баща и се грижи всеотдайно за наследниците си.

Асен Блатечки има нова жена до себе си, банкерката Елеонора Якимова, в която е лудо влюбен. Диляна Попова също има партньор до себе си, ресторантьора Любомир Захариев, за когото твърди, че я прави щастлива и я кара да се чувства истинска жена.

Двамата често пътуват по света и тогава Диляна остава сина си на грижите на татко му. Наскоро Блатечки бе с новата си жена в Париж, на което пътешествие взе сина си Борил, а Елеонора-своето момче.

Сега той отново ще гледа 10-годишния си син Борил, защото Диляна заминава за далечен екзотичен остров. Тя, заедно с Александър Сано ще бъдат водещи на новото риалити „Островът на 100-те гривни“.

„Изключително предизвикателство за мен е да бъда водеща на такъв грандиозен формат. Обичам адреналина, обичам предизвикателството. А това, че ще сме заедно със Сано ми дава увереност, че не само ще предадем емоциите на зрителите, но и ще се забавляваме“, написа в мрежата Диляна Попова.

Източник: Интриги.бг, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.