Колеги скочиха на Мира Добрева: Не може така!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kolegi-skochiha-na-mira-dobreva-ne-mozhe-taka/134942 LifeZone.bg
Колеги скочиха на Мира Добрева: Не може така!

Мира Добрева получи як отпор от колегите си

Водещата претърпя опасна засечка със здравето си, дори изпадна в кома, но слава Богу, оздравя

Журналистката сподели, че й се „дава втори шанс свише“ в живота и затова се отдаде на духовно усъвършенстване. От години съпругът й Жоро Торнев я кичи с рога, заради което живеят разделени, но пък се събират заради общите празници на общото си дете.

След като се оттегли от медията по здравословни причини, тя прескочи в друго амплоа-писателството. Но сега се е заела с „нелеката“ задача да набута щерка си Лора в телевизията.

Дъщеря й се подвизава като инфлуенсър в подкастите и доста дълго странеше от публичното пространство и светските изяви, но сега коренно  преобърнала ракурса си.

Тя вече мечтаела да стане известна и да „бере“ благинки от това, затова помолила майка си да я уреди в БНТ. Независимо дали като водеща или новинарка, но зрителите всеки ден да виждат лицето й.

Колегите  й обаче разбрали за това намерение на Мира Добрева и не останали равнодушни.

„Аман от връзки навсякъде в тази държава, включително и в медиите. Не може така!Нека се бори сама, да докаже че е кадърна и тогава –добре. Но така, да използва връзките на майка си, не е честно.

Има толкова способни млади хора и заради такива „парашутисти“ не успяват да пробият“, беснеели те.

Само че „тихата“ Мира Добрева едва ли ще се съобрази с тяхното мнение.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.