Колкото и да клинчи: Диона влиза в затвора, като Андре Токев!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kolkoto-i-da-klinchi-diona-vliza-v-zatvora-kato-andre-tokev/126137 LifeZone.bg
Колкото и да клинчи: Диона влиза в затвора, като Андре Токев!

Колкото и да шикалкави, Диона май я чака затвор

Също като шеф Андре Токев, който бе хванат доволно почерпен, да потроши луксозното си возило. И Диона бе заловена рано сутринта добре почерпена, но с …наркотици.

Чалгарката се опита да се измъкне, като не спираше да повтаря, че се „надрусала“ с Нурофен  и Колдрекс, понеже била настинала.

Да, ама не. Кръвната проба показаха нещо съвсем друго. Не само че е смъркала кокаин, но и пушила марихуана.

Две в едно! Кръвният тест категорично я закова и лъжата й лъсна. Добре, че не е утрепала или осакатила някой, кръстят се в нета.

Същият „късмет“ споходи и известния готвач, но въпреки това той лежа зад решетките.

И така Десислава Тошкова, както е името на певицата, също няма да отърве пандела. За това гарантира известен адвокат.

„Не съм нито от едната, нито от другата страна. Но като адвокат мога да кажа, че при тази ситуация на Диона трябва да се издаде ефективна присъда.

Дори да лежи година, тя обаче ще е зад решетките. Андре Токев също не отърва затвора, но съвестно си излежа наказанието“, коментира юристът.

Да, Андре Токев прие наказанието и призна вината си, но засега Диона не го прави, а се чуди как да „извади от девет кладенеца вода“, за да докаже, че е невинна.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

1 Коментара

Илья

преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи-=---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.