Кой потроши готвачката Божана Кацарова?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/koy-potroshi-gotvachkata-bozhana-kacarova/114002 LifeZone.bg
Кой потроши готвачката Божана Кацарова?

Божана Кацарова отново разбуни духовете

След като взе участие в „Сървайвър“ около нея не спира да се шуми. А може би целта е именно такава на напористата мома?! В шоуто за оцеляване тя не само успя да оцелее, да се опази, дори да завърти мощни интриги, но и името й отново бе в устата на зрителите.

Сега обаче лудетината цъфна в социалните мрежи със счупен крак. Впрочем с наранения си крайник тя сама се показа и отново майтапчийски заяви, че „има 16 пирона в крака си и не знам колко си планки“.

Но това не й пречи да е на морето, всеки ден да куцука до плажа и да събира погледите на любопитните летовници. Само че Божана не разкрива как  е пострадала.

Дали в дома си, като се е къпала в банята, едни от най-честите наранявания или пък на щур купон, където добре подквасена е сторила неща, които са довели до злополуката.

Победителката в третия сезон на „Мастършеф“ винаги е обичала екстремните изживявания. След като девет години е живяла и работила в Холандия, тя обожава скандинавската кухня. Обича да пътува и експериментира в кухнята, като по този начин изявява сама себе си, твърди тя.Мечтае да наложи по-висока кулинарна култура чрез съответните събития, но засега не й се получава.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.