Кой слага ръка на солидното богатство на Силвио Берлускони?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/koy-slaga-raka-na-solidnoto-bogatstvo-na-silvio-berluskoni/111785 LifeZone.bg
Кой слага ръка на солидното богатство на Силвио Берлускони?

Силвио Берлускони остави в наследство седем милиарда евро

Бившият италиански премиер и съосновател на партия Форсе Италия почина на 12 юли. В богатството което остави влизат материални и финансови активи, както и дялове в компании  и други.

Над шестдесет на сто от активите му идват от медийната му група Фининвест, а останалите проценти са разпределени между децата му.Президент на компанията е щерка му Марина.

Според авторитетно италианско издание Берлускони е получавал на ден приходи от медийната си група си в размер на 170 000 евро.

Бившият премиер е бил собственик на повече от 12 къщи в цяла Италия, жилища в Милано и Рим, както и други няколко имота.

На негово име са регистрирани няколко тузарски коли, три яхти, както и плавателен кораб.

 Берлускони има в активите си футболния отбор „Монца“.До 2017 година той бе собственик и на футболния тим „Милан“, но го изтъргува на китайско- американски консорциум за 740 милиона евро.

Наследството на бившия италиански премиер включва и инвестиции в дигитални компании.Според търговските документи той е собственик още на три самолета  и един хеликоптер.

Силвио Берлускони два пъти се е женил и развеждал. Но през кревата му са минали не една и две красавици и то значително по-млади от него.

С@кс скандали и любовни драми бележат любовния живот на бившия италиански премиер.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.