Красимир Каракачанов олекна с 30 кг! Ето на какво дължи драстичното отслабване (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/krasimir-karakachanov-olekna-s-30-kg-eto-na-kakvo-dalzhi-drastichnoto-otslabvane-snimki/128970 LifeZone.bg
Красимир Каракачанов олекна с 30 кг! Ето на какво дължи драстичното отслабване (Снимки)

Бившият вицепремиер и военен министър отслабна драстично

Шефът на ВМРО успял да свали 30 кг, без да се подлага на драстични операции за намаляване на килограмите. Той се похвали в студиото на БНТ, че отслабнал с воля и за една година успял да смъкне излишното тегло.

58-годишният политик направил това със световно известната диета „Зоната“. Нейни първи популяризатори у нас бяха актьорите Марта Вачкова и нейния приятел Владо Пенев.

Диетата включва 40 на сто въглехидрати, 30% протеини и 30 на сто мазнини при всяко хранене. Тя обхваща широкоспектърна гама от хранителни продукти.

Като риба, телешко, свинска, агнешко месо, пиле, пуйка, морски дарове, нискомаслени млечни продукти, ядки, зехтин.Хапват се и много зеленчуци-домати ,краставици, зеле, спанак, карфиол,броколи, чушки, патладжани и др.

Също така на масата се слагат и плодове като ябълки, круши, сливи, портокали, малини, грейпфрут и др.

Каракачанов е убеден, че ефектът не е моментален, но ако си упорит и спазваш диетата, резултати стават все по-солидни и впечатляващи.Най-голямата мотивация да промени режима си на хранене било на първо място здравето  и второ двете му пораснали внучета.

Той има внучка Мая на 5 години и нейното братче, Георги, което е на три. То е кръстено на Георги (Гоце) Делчев, тъй като зет му носи същата фамилия. Той е и племенник на Сашка Васева.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

 

 

 

 

1 Коментара

Васил

преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.