Красивата Айлин Бобева чукна самотна 24 години

Твърди, че Евгени не е неин тип, но флиртувала с него по задължение

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/krasivata-aylin-bobeva-chukna-samotna-24-godini/54421 LifeZone.bg
Красивата Айлин Бобева чукна самотна 24 години

Твърди, че Евгени не е неин тип, но флиртувала с него по задължение

Рождения си ден на 4 април, Айлин Бобева от „Ергенът“ посрещна във Венеция.

 

Красавицата обаче  не е там на романтична почивка с някое гадже, а на турнир по карате. За никого не е тайна, че тя се занимава с бойното изкуство още от дете, а неин треньор е родителят й – Ресми Бобев.

 

Айлин не крие, че се надява да отбележи празника си в компанията на своите най-близки приятелки, когато се върне обратно в България. Категорично обаче отказва да разкрие дали към момента има мъж до себе си.

 

Нейни близки издават, че Айлин се записала в „Ергенът“, за да се сдобие с повече популярност. Макар Евгени Генчев да не бил неин тип, й се налагало да флиртува с него, за да спази условията на шоуто. Тя споделила пред приятелки, че къдрокосият пловдивчанин й допада само като характер и помежду им не се получила химия.

 

Освен като каратист, красивата Айлин се представя в социалните мрежи като модел и гримьорка. Преди време поживяла няколко месеца в Истанбул, тъй като имала подписан договор с модна агенция, която й осигурявала ангажименти там.

 

Стройната Айлин се е пробвала и за актриса – кандидатствала в НАТФИЗ, но не била приета. Макар тогава мечтата й за голяма сцена да била попарена, сега е доволна, че се изявява в ефира на bTV. Надява се покрай застигналата я известност да получи роля в някой сериал и да се занимава с актьорство в бъдеще.

 

Макар да не е тайна, че Айлин е от турски произход, се дразни, когато това се изтъква. Заради мургавия й баща дори се появиха твърдения, че е от ромски произход. Макар да няма силикон в бюста, Бобева е с други подобрения по себе си – увеличила си е устните с хиалуронова киселина, а преди време е носела брекети, за да коригира захапката и подредбата на зъбите си. За момента все още не е прекалила с тунинговането и според зрителите е най-красивата участничка в „Ергенът“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.