Крисия се врътна на 180 градуса!Виж как вече си изкарва парите

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/krisiya-se-vratna-na-180-gradusavizh-kak-veche-si-izkarva-parite/117234 LifeZone.bg
Крисия се врътна на 180 градуса!Виж как вече си изкарва парите

Крисия се врътна на сто и осемдесет градуса!

Вероятно ще си помислите, че става въпрос за откритието на Слави Трифонов. Не, порасналата Крисия  Тодорова, позната като детето чудо не е изменило на любовта си към музиката и пеенето.

Става въпрос за по-голямата Крисия, Крисия Димитрова. Тя бе една от участничките във втория сезон на любовното шоу „Ергенът“. Там главно действащо лице бе рошавият пианист Евгени Генчев. Та същата Крисия как ли не се умилква около виртуозния музикант, как ли не го увещаваше, че той е нейния човек, а тя-неговата избраница.

Само че Генчо не я пожела и малко преди финала я натири.

В шоуто Крисия, чалга певица, мечтаеше да свие семейно гнездо и да отгледа дечица. Също така копнееше за сватба, като в приказките.

Е, с днешна дата няма дори гадже до себе си, нито пък се радва на деца, но пък със сватбите е уцелила джакпота.

Не, не е минала няколко пъти под венчило и след това се е парясала.

Просто е сменила попрището си на певица със сватбен агент.Разбрала е, че няма да стигне известността и печеленето на пари като колежките си Преслава, Галена или Софи Маринова. Затова се е врътнала на 180 градуса и е акостирала в ниша, където се е развихрила.

„Може на това да се отдам напълно в бъдеще. Пък и на сватбите се пее, защо да не го правя и аз“, доволна е Крисия.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.