Купи ли си апартамент с парите от „Ергенът“ Виктор Стоянов: Най-накрая истината излезе

Той си остава първият и най-гледан ерген в историята на шоуто

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/kupi-li-si-apartament-s-parite-ot-ergenat-viktor-stoyanov-nay-nakraya-istinata-izleze/129731 LifeZone.bg
Купи ли си апартамент с парите от „Ергенът“ Виктор Стоянов: Най-накрая истината излезе

Той си остава първият и най-гледан ерген в историята на шоуто

Виктор Стоянов се опита да намери любовта в национален ефир за пръв път, но не се получи. Рейтингът на неговия сезон бе най-висок. Той все още е интересен за аудиторията, а сега се подвизава в „Денсинг старс“.

След края на „Ергенът“ всички се питаха колко пари е получил. Злите езици пуснаха въображението си на свобода и заключиха, че тогавашният мениджър на фитнес клуб е захлебил цял апартамент от печалбата.

Виктор реши да сподели пред всички каква всъщност е сумата.

„Аз от предаването нямах хонорар. Тoва е мит и хората не ми вярват. Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите ми въпроси беше, какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта“- разказва той.

Виктор имал условие да излезе в неплатен отпуск от работа и единственото, което поискал било да му се изплатят три работни заплати. От продукцията се съгласили.

„Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари. Съгласих се“- спомня си Виктор.

Сега участва друго риалити – „Денсинг старс“, но този път със сигурност ще получи хонорар. То се продуцира от същия екип като „Ергенът“.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.