Лъсна грандиозната измама на „Денсинг старс“!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/lasna-grandioznata-izmama-na-densing-stars/128414 LifeZone.bg
Лъсна грандиозната измама на „Денсинг старс“!

От „Денсинг старс“ може да се очаква всичко, но не  и оригиналност

Ударната реклама обещаваше грандиозно шоу, ненадминато по рода си. Знаем, че танцувалното шоу бе спряно за известно време, като стартира отново по Би Ти Ви.

Само че вместо адмирациите на публиката и  на най-заклетите фенове, танцувалното шоу си спечели гнева им.

Промото на шоуто, костюмите, сценария, хореографията и постановката бяха зашеметяващи, дори по нещо наподобяваше на „Игрите на глада“.

Само че всичко се оказа лъжа и измама, като нито екипът се оказа идеен, нито участниците в танцувалната продукция креативни.

Продуцентите са прекопирали едно към едно промото, както и рекламата в предаването от англоезична държава.

Дрехите, костюмите, гримът, дори физиономиите на участниците са прекопирани от чуждия формат. Дори жестовете, мимиката, всеки един поглед са изкопирани от английското предаване.

Но все пак лъжата лъсна, а създателите на новия сезон на „Денсинг старс“ мислят, че българите са толкова захлупени, че нямат да прозрат истината.

„Не стига че ни лъжат управниците, ами и сега от медиите ни гъбаркат, дори за най-обикновено предаване“, беснеят зрителите на танцувалното шоу.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.