Лъсна тайната на Маги Джанаварова (Показа бащата)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/lasna-taynata-na-magi-dzhanavarova-pokaza-bashtata/113695 LifeZone.bg
Лъсна тайната на Маги Джанаварова (Показа бащата)

Маги Джанаварова роди момиченце

35-годишната певица стана майка на първото си бебче. Певицата имаше три годишна връзка с бургазлията Деян. Оказа се, че мачото е мачкал чаршафите и с нейната колежка Дари, както и с други жени. След като разбра за изневярата, Маги се раздели с коцкаря през лятото на 2021 година. След като остави в миналото любителя на бързите коли и лесните жени, тя се хвана с друг мъж.

За него се говори, че е бизнесмен с широки интереси. Според слуховете от него е момиченцето й, когото двамата родители кръстиха Елизабет.

Маги обаче упорито крие бащата на дъщеричката си, вероятно опарена от предателството на предишното си гадже.

Преди да роди, младата изпълнителка се пускаше бременна, за да видят феновете й, че е в топ форма, въпреки напредналата си бременност. Но на никое фото нямаше и следа от мъжът, който е до нея.

Победителката от третия сезон на „Мюзик Айдъл“ показа само част от ръката и долната част от лицето на бащата на дъщеричката си при изписването им от болницата.

Според клюките Маги Джанаварова е прибягнала до ин витро, за да роди детето си. Но каквито и методи да е използвала, важно е, че е имала желание и е станала майка. А и който и да е мъжът до нея, ние й пожелаваме да не се разделят, а заедно да отгледат момиченцето си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.