Леонардо Ди Каприо пострада по време на почивката си

Актьорът е ужилен от медуза, докато се наслаждава на поредния идиличен ден на яхта в Сардиния с приятелката си Витория Черети тази седмица

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/leonardo-di-kaprio-postrada-po-vreme-na-pochivkata-si/139984 LifeZone.bg
Леонардо Ди Каприо пострада по време на почивката си

Актьорът е ужилен от медуза, докато се наслаждава на поредния идиличен ден на яхта в Сардиния с приятелката си Витория Черети тази седмица

49-годишният носител на "Оскар" показа без риза, че е вдигнал банските си, за да разкрие червен белег на крака си, докато 26-годишната Виттория, разтревожена, проверяваше нараняването.

Звездата от "Титаник" Лео наплиска крака си под открит душ, докато разговаряше с партньорката си, която наскоро разпали спекулациите за годеж, носейки сребърен пръстен с диамант.

Витория демонстрираше фигурата си на супермодел в малки черни бикини със стрингове, които показваха стегнатото ѝ дупе и стегнатия ѝ ханш.

Актьорът от "Отмъстителят" също беше видян да се отпуска на борда на яхтата с коса, вързана на възел, преди да си сложи очила за плуване.

Той е на почивка с най-добрия си приятел Тоби Магуайър, 49 г., който също е в романс с 24-годишната Бабет Стрийбос - миналата седмица новата двойка беше видяна да се целува на ексклузивни снимки в DailyMail.com.

Лео и Витория - които се срещат от лятото на 2023 г. - за първи път предизвикаха спекулации за годеж по-рано тази година, когато Витория беше видяна да носи сребърен пръстен с диамант в Лос Анджелис.

По това време обаче вътрешен източник заяви пред TMZ, че двойката не е сгодена и че тя притежава този пръстен от 2022 г.

Източник: .dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.