Леонардо ди Каприо тотално сниши гарда. Какво се случва?

Звездата от „Титаник“ добави поредното си попълнение към тефтерчето в съботната вечер

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/leonardo-di-kaprio-totalno-snishi-garda-kakvo-se-sluchva/55020 LifeZone.bg
Леонардо ди Каприо тотално сниши гарда. Какво се случва?

Звездата от „Титаник“ добави поредното си попълнение към тефтерчето в съботната вечер

Откакто би шута на аржентинската хубавица Камила Мороне през миналото лято, холивудската звезда Леонардо ди Каприо няма спирка в интимен план.

 

„Под ножа“ му минаха 19-годишната французойка Еден Полани, украинската моделка Мария Берегова, щерката на Лорено Ламас – Виктория, както и още най-вероятно десетки дами, останали далеч от окото на папараците.

 

В съботната вечер звездата от Титаник добави към тефтерчето си поредното попълнение – синеоката красавица Ирина Шейк. Заварката помежду им се случила в Търмъл, Калифорния на пищно афтърпарти за звездните участници и музикалния фестивал „Коачела“. След като изкарали цялата вечер на събитието, двойката поела заедно в неизвестна посока.

 

Както е известно, Ирина се бе присламчила от известно време насам към бащата на дъщеря си – Брадли Купър и мнозина смятаха, че ще се съберат отново, както и че ще скрепят подновения си съюз с още едно дете, но не. Ди Каприо не само е по-красив, а и по-богат и талантлив.

 

Любопитното в случая е, че Ирина е на преклонните 37 години, което за стандартите на Лео се равнява на абсолютна бабичка.

Както е известно до леглото му нямат шанс да се доберат дами, надхвърлили 25 години.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.