Лили Иванова и Кичка Бодурова смразени заради любовник

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/lili-ivanova-i-kichka-bodurova-smrazeni-zaradi-lyubovnik/135383 LifeZone.bg
Лили Иванова и Кичка Бодурова смразени заради любовник

От години Кичка Бодурова и Лили Иванова не могат да се понасят

Според слуховете Лили недолюбвала Кичка, защото тя откраднала един от нейните най-големи й любови. И това бил Личо Китариста или Стоунса.

С китариста естрадната прима преживя голям любовен роман, като в него се влюбва след развода с третия си съпруг-Янчо Таков. Но те се разделят заради пиянството на Стоунса, а през годините музиканта много пъти е коментирал нападателно примата.

Кичето обаче категорично отрече да е въртяла любов със Стоунса.

„Аз този човек нито съм го виждала, нито го познавам лично. Това са измислици, че ми е бил любовник“, отрече звездата.

Но хвърли бомбата, че бившият съпруг на Лили Иванова-композитора Иван Пеев я свалял. Лили Иванова има три брака и още няколко връзки с известни наши музиканти.

Но за композитора и пианист Иван Пеев винаги е казвала, че той бил „голямата й любов“.Само той и никой друг не бил влезнал така дълбоко в сърцето на Лили, както Иван Пеев го направил, докато останалите мъже в живота й били само заместители.

Затова казаното от Кичка предизвика цунами.

„Вторият съпруг на Лили-Иван Пеев съхнеше по мен, много ме харесваше и многократно ми го е казвал. Но аз имам железни принципи-да не смесвам личните чувства с професионалните си задължения. Затова не съм имала нищо с него. Той обаче е сътворил прекрасни песни за мен“, връща назад лентата Кичка.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.