Лили Иванова не е на себе си от нечовешката гавра за сестра й!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/lili-ivanova-ne-e-na-sebe-si-ot-nechoveshkata-gavra-za-sestra-y/133754 LifeZone.bg
Лили Иванова не е на себе си от нечовешката гавра за сестра й!

Голямата Лили Иванова отново бе „обвинена“ в нечовешко отношение към най-близките си

Помията, с която заливат примата, е направо ужасяваща. Защото от дни се тиражира в сайтовете, а и в сериозните медии, че „Лили Иванова тайно е погребала кака си Магда“.

Гадно и зловещо,  и разбираемо певица номер едно е извън себе си от ярост. И с пълно право! В една правова държава тази гнусна клевета би трябвало да бъде тълкувана като криминално деяние и да бъде наказана с цялата строгост на закона.

Защото каката на Лили Иванова е жива и здрава, дори не страда от предписаната й болест деменция. А някой болен мозък е измислил нечовешката инсинуация.

Заради тази „голяма новина в мрежата“ изригна и журналистката Валерия Велева. Тя е автор на биографичната книга на примата.

Велева насмете „колегите си“ и ги попита в прав текст дали е толкова трудно да се обадят на пиара или мениджъра на Лили Иванова, за да попитат дали новината отговаря на истината.

„Вярно е, че подобен слух или клюка около голямо име в българската естрада предизвиква щур интерес, но нямате ли малко от малко морал?

Никой нямаше да ви откаже, ако попитате каквото и да е около живота на Лили Иванова. Ама не, „скандалът“, „ужасът“ е по-ценен, той продава! Ама ще се извините ли, ако видите сестрата на Лили Иванова на концерта й в Народния театър?“, попита Валерия Велева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.