Лили Иванова се изфука: Ще съм единствената с него в България!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/lili-ivanova-se-izfuka-shte-sam-edinstvenata-s-nego-v-balgariya/122016 LifeZone.bg
Лили Иванова се изфука: Ще съм единствената с него в България!

Лили Иванова отново похарчи колосална сума за скъпа придобивка

Естрадната прима се е обзавела с палто от последната модна колекция на „Диор“. За благодарност модната марка е изографисала на флакончето името на естрадната икона.

Нейните асистенти са направили поръчката онлайн. Доставката пристигнала преди студовете, в огромна и луксозно опакована кутия.

Пратката от модната парижка къща пристигнала директно на адреса на певицата, като към нея имало и специален подарък. Това бил най-новият парфюм на „Диор“ със специални нишови аромати.

Той не се продавал по обикновените парфюмерии, а се предлагал само на отбираните клиенти. За изненада на звездата на флакончето било изографисано и нейното име.

Кубратската дива е много доволна от палтото. Обличала го е няколко пъти и то достигало до земята.

„Ще съм единствената с това палто в България“, фукала се Лили. Защото то било произведено в много малко бройки.

За придобивката 84-годишната Лили Иванова броила близо 13 000 евро, като й била направена отстъпва от десет процента, понеже била специална клиентка. А доставката на суетната изпълнителка, от Париж до София, била поета изцяло от фирмата.

Певицата е известна с манията си по дизайнерски дрехи и пръска за това колосални суми.За да притежава отбрани стоки, Лили Иванова не пести средства, знае се отдавна в гилдията.

Източник: Уикенд

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.