Лияна и щерка й Дениз вършеят по нощните локали в Дубай (Горещи снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/liyana-i-shterka-y-deniz-varsheyat-po-noshtnite-lokali-v-dubay-goreshti-snimki/53518 LifeZone.bg
Лияна и щерка й Дениз вършеят по нощните локали в Дубай (Горещи снимки)

 

Поп фолк дивата Лияна отдавна се стреми да е извън прожекторите

Братовчедката на Коцето имаше скандална слава в миналото и сега се стреми да изглади негативизма около себе си.

Тя пускаше снимки и сторита само как тренира, с какво се храни, като държеше далеч от любопитните погледи с кого дели кревата си.

Този път обаче се появиха снимки на Лияна със сестра й и щерка й Дениз, които взривиха интернет. Фотосите са от Дубай, а женската тройка се забавлява на макс по нощните локали на богатото емирство.

Но не само забавлението на веселата тройка шашна зрителите. А снимката на порасналата щерка на певицата-Дениз. Прави впечатление, че младото момиче е доста по-надарено по пищност и изкусителни форми от известната си майка.

Дениз показа по-изкусителни форми под банските, с които се е барнала в Емирството.На снимката, която младата изкусителка е пуснала едната й моцарела направо се готви да изскочи от сутиена. А мнозина от мачовците признаха, че им се завило свят от прелестната гледка.

Други обаче предупреждават Лияна да внимава с мъжете около себе си. Да не би случайно вместо по майката, да вземат да залитнат по порасналата й наследничка.

„Внимавай, Лияна, пази момичето си.Ти си секси и готина, ама щерката ти е младо агнешко, та да не стане белята“, съветват я в нета.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.