Луксозно предградие изригна срещу Меган и Хари: Не ги искат!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/luksozno-predgradie-izrigna-sreshtu-megan-i-hari-ne-gi-iskat/113909 LifeZone.bg
Луксозно предградие изригна срещу Меган и Хари: Не ги искат!

Меган и Хари си търсят къща в тузарско предградие

Херцозите на Съсекс разглеждат къщи в предградията на Санта Барбара, но комшиите не ги искат там

Загрижени хора не спирали да звънят на местния шериф с желанието кралските особи да не се настаняват там и да не си купуват дом.

Те се притеснявали, че принц Хари и Меган Маркъл, като и тяхната работа, ще наруши тяхното спокойствие и атмосферата на тихия регион, където къщите се търгуват за внушителните над 22 милиона долара.

Хората не желаели този шум, който съпътства Хари и Меган, защото щял да развали непоклатимия климат на обитателите на това предградие.

Говори се, че принц Хари и Меган са търсили дом във въпросното ранчо Хоуп още преди година. Тогава са виждали и херцогинята на Съсекс да посещава частен плаж в общността.А до него имат достъп само жителите на въпросното предградие, които са снабдени със специален код.

Жителите на предградието се притесняват, че ако Хари и Меган се настанят там, ще има прекалено много медиен шум, ще бъдат преследвани от папараци и любопитни хора, които ще искат да ги видят и да се снимат с тях. Гардовете им ще затварят и улици. А това ще наруши спокойствието в луксозния краен квартал.

„Това е доста богата общественост, където свободните парцели и къщи не се оферират постоянно. Те просто се предават от едно поколение на следващото“, твърдят брокери.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.