Луна хептен изплиска: Облизва се на младо гадже!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/luna-hepten-izpliska-oblizva-se-na-mlado-gadzhe/54881 LifeZone.bg
Луна хептен изплиска: Облизва се на младо гадже!

Луна хептен ли е мръднала?

В това се опасяват феновете й след клипчето, което самата фолкветеранка пусна в мрежата.

В него певицата се е нахвърлила като „хищна хиена“ на младо агнешко, в случая май голобради стриптизьорчета.

Не стига че изпълнителката на „Тук-там“ във видеото е направо супер излагаща се, ами и думите, с които е придружено то ни кара да си „хванем главата от шок“. Защото певачката призовава в него да й пращат млади гаджета, независимо дали мъже или жени…

Певицата блесна преди това с напъните си да стане политик и най-вече „Луна президент“ и да оправи държавата за отрицателно време. Делова, с изчистен речников запас, добре изглеждаща,дори прилежна, направо неузнаваема. Нищо общо с образа й във ВИП брадър, когато се сби и рита майката на Албена Вулева-Захажаева, заради което бе натирена от шоуто.Но преди това Динко, Ловеца на мигранти, й отправи недвусмислено предложение в басейна.

И след като видя, че няма да я бъде в политиката, отново се върна в първообраза си-да скъса синджира, като любителка на сладкия живот.

Преди това се заговори за някакъв стар турчин, който й оставил имоти и пари. След това за друг богат дъртак от Австралия, който също  я обезпечил финансово.

Ако се вярва на приказките, за „сериозните си връзки“ скандалната Луна търси поодъртели богаташи. Но виж, за забавления, меракът й са младоците, независимо от пола…

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.