Луна предизвика сеир в мрежата! За кой ли път

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/luna-predizvika-seir-v-mrezhata-za-koy-li-pat/128474 LifeZone.bg
Луна предизвика сеир в мрежата! За кой ли път

Луна си е Луна и не може да стои мирно

Ексцентричната поп фолк дива отново предизвика сеир в мрежата. Шуменката, която не спира с напъните си за политиката,отново напомни за себе си. И то как! Луна се изфука с огромния си мезонет, който притежава в столицата. По думите, бившата брадърка се шири в огромен апартамент, който има три спални, две трапезарии, същото количество бани, кабинет с три балкона. „Просто жилището ми е огромно“, изфука се певицата.

Вероятно това е заради обвинението, че е измамила старец, за да отнеме маломерното му жилище в родния си град Шумен. Скандалът бе огромен, но Луна отново се измъкна „чиста от водата“..

Певицата обеща да разгърне и да покаже жилището, което обитава в нашумялата мрежа напоследък Тик-ток. Не го направила досега, понеже била „твърде ангажирана“, но не обясни с какво.

Освен това, не без гордост, разкри, че има специална стая, в която държи сценичните си тоалети, както и обувките си, като чифтовете им надхвърляли внушителната цифра от хиляда броя.

„Да, истина е. Имам специална стая в мезонета си, където държа дрехите, както и обувките си. Там е и роклята ми, с която ще пея на 1-ви март в Арена София“,заяви още Луна. Там тя ще пее с още много свои колеги от поп фолка, като обеща да зарадва феновете със съвсем нови песни.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.