Люси Дяковска победи в немския „Сървайвър“! (Грабна 100 бона в евро)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/lyusi-dyakovska-pobedi-v-nemskiya-sarvayvar-grabna-100-bona-v-evro/126825 LifeZone.bg
Люси Дяковска победи в немския „Сървайвър“! (Грабна 100 бона в евро)

Люси Дяковска не е на себе си от радост

Певицата участва в германския вариант на „Сървайвър“. С още дванадесет знаменитости тя мери сили в състезание за оцеляване в австралийската джунгла.

Там 47-годишната изпълнителка остана седемнадесет дни и спечели надпреварата. Освен с титла, тя увеличи сметката си с цели сто бона в евро.

За победата се похвали сама на страницата си във Фейсбук. И сподели, че вече се окичи с титлата „Кралица на джунглата“.

Истинското име на шоуто е „Аз съм звезда-измъкни ме оттук“. Българката, която е част от немската рок група „No Angels“ , била избрана за участие с гласовете на зрителите.

На финалната права Люси Дяковска е останала с 23-годишен инфлуенсър и 27-годишна риалити звезда. Тримата трябвало да превъзмогнат себе си и да изядат насекомо на клечка, тарантула и скорпион. Накрая водещият й предложил и свинска матка.

През цялото време на състезанието Люси Дяковска се е отличавала с енергия, грижовен характер и непретенциозна природа, възхищава й се немския „Шпигел“.

Краят на състезанието и победата е съвпаднало с годишнината от смъртта на майка й.

Затова, след като разбрала, че  е шампионка, Люси Дяковска клекнала на земята и заявила през сълзи, на български: „Да можеха майка и татко да ме видят“, съобщават чуждестранните медии.

Източник: 24 часа

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.