Маги Джанаварова мълчи за бащата! А щерка й стана на годинка

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/magi-dzhanavarova-malchi-za-bashtata-a-shterka-y-stana-na-godinka/142458 LifeZone.bg
Маги Джанаварова мълчи за бащата! А щерка й стана на годинка

Маги Джанаварова стана изведнъж много потайна

Певицата се появи в ефир, като щастлива разказа, че дъщеричката й вече е на годинка. Малката Елизабет обемала цялото й време, но имала много помощници, за да реализира и проектите си.

„Да са живи и здрави и бабите, много ни помагат“, хвали се изпълнителката.

Тя обаче била доволна, че малката е взела характера на татко си, който бил доста уравновесен и спокоен. Докато Маги Джанаварова определи себе си като твърде емоционална, експанзивна и на моменти нетърпелива.

На зрителите обаче направи впечатление, че тя изобщо не отваря дума за бащата на момиченцето си, нито с намек подсказва кой е той и какво работи.

Но близки до изпълнителката „открехнаха завесата“ коя  е причината Маги да крие толкова ревностно мъжа си. Това й било като „обеца на ухото“ от близкото минало, когато нейна колежка отмъкнала годеника й  и дори преспала с него.

А сегашният й мъж бил богат, въртял собствен бизнес и тя не искала да излага лицето му на показ, за да не го налазят златотърсачките.

Маги се притеснявала да не изгуби с него щастието си, ако любовта им стане публична, което тримата изживяват като семейство.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.