Маги Халваджиян бесен на Рачков!Чака ли го балтия

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/magi-halvadzhiyan-besen-na-rachkovchaka-li-go-baltiya/113882 LifeZone.bg
Маги Халваджиян бесен на Рачков!Чака ли го балтия

Маги Халваджиян яко се е наточил на Митко Рачков

Причината е рождения ден на съпругата му Кремена. Комикът го ударил там, където най-много му пари и го гложди. И това еу че не присъствал на рождения ден на стилистката. Преди дни тя чукна 54 и го отбеляза с щур купон в заведението си в центъра на столицата. Там присъстваха всичките приятели на клана Халваджиян, само че нисичкият бургазлия отсъствал.

Това силно смутило дългокосият арменец и той му бил бесен. Не веднъж и два пъти Маги Халваджиян е  повтарял като мантра, че който от приятелите му го предаде, престава да съществува за него.

А отсъствието на Димитър Рачков от купона Маги приел като предателство, разкриват близки до звездното семейство.

Там били Гала и нейния Стефан, Геро със съпругата си, Мария Игнатова и съпруга й Ивайло Цветков –Нойзи, както и още куп приятели.

Рачков се извинил за отсъствието си с оправданието, че с Анита скъсали и той не искал да присъства на партито сингъл.

„Освен това там ще е Мария с нейния Нойзи, а  ми бъркат в сърцето как двамата не спират да се лензат“, чистосърдечно се изповядал Рачков пред Маги.

Само че, вместо да го разбере и да приеме обяснението му, той го нахокал, че това са детински оправдания. Дали Рачков го чака балтия, питат се близките до арменеца.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.