Мара Отварачката натри носа на Миро Дзвера!Джитка с мощен джип за половин милион (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/mara-otvarachkata-natri-nosa-na-miro-dzveradzhitka-s-moshten-dzhip-za-polovin-milion-snimki/142500 LifeZone.bg
Мара Отварачката натри носа на Миро Дзвера!Джитка с мощен джип за половин милион (Снимки)

Мара Отварачката натри носи на Миро Дзвера

Както стана ясно, след две години мъка, тоест експлозивен брак с Мирослав Соколов, известен като Миро Дзвера, певицата се развежда.

Това е третият съпруг, с който фолкаджийката не успя да „мели брашно“ и скоро отново ще е сингъл.

Двойката не спираше със скандалите, лъжите, физическите разпри и накрая Мария реши да сложи край на токсичната си връзка, по нейните думи.

Тези дни Мария бе спипана да джитка из софийските улици с огромен джип, подобен на танк. До грамадното возило Мара Отварачката изглеждаше още по-миниатюрна.

Певицата винаги е била любителка на луксозните возила.

Докато беше с Миро Дзвера, тя се возеше на „Ферари” , „Ламборджини”. Но изглежда и с края на брака тя не изневери на вкуса си и отново е яхнала огромен звяр.

Според справка за този род джипове,„Майбаха” струва около половин милион. След като се омъжи за трети път и прекрати кариерата си, Мария разчиташе на парите на мъжа си. Но сега отново поп фолк дивата се зае да я възражда.

Дали вече не е завъртяла главата на нов богаташ, който й е позволил да се вози на ултраскъпия джип или го е купила на лизинг, за да натрие носа на Миро, питат се в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.