Мара Отварачката опули и прокурорите: Ние с Миро така се побийваме!(Още безумия)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/mara-otvarachkata-opuli-i-prokurorite-nie-s-miro-taka-se-pobiyvameoshte-bezumiya/119525 LifeZone.bg
Мара Отварачката опули и прокурорите: Ние с Миро така се побийваме!(Още безумия)

Е, това дори и прокурорите не го очакваха!

Обвинителите са свидетели на какви ли не безумия, но тези на Мара Отварачката удариха върха.

Миньончето само отърчало до прокурорите, за да свалят всякакви обвинения от мъжа й насилник. Миро Дзвера здраво натупа съпругата си, като тя първоначално се оплака в полицията, защото той я заплаши и с пистолет. След като влезе в предварителния арест, Марчето оправда съпруг номер три, а сега изцяло пожела да бъде оневинен.

„Ами ние с него така се побийваме. На шега, обичаме по-грубички игрички, така сме свикнали още преди сватбата. Караме се, бием се, дори се заплашваме и си крещим обиди, ама това е, понеже между нас кипи страст. Той ми се кара, блъска ме понякога, удря ме, ами на мен така ми харесва. И между чаршафите сме такива, по-грубички. И аз съм го блъскала и удряла“, смее се като щура певицата пред прокурорите.

Близки до семейството твърдят, че от къщата им се чуват непрекъснато викове, обиди, а и физическото насилие не е рядкост. Бизнесменът живее в къщата на Мария, като там е и дъщеря й от първия брак-Марая.

След всеки скандал обаче Миро Дзвера дарява жена си със скъп подарък и тя си „подвива опашката“.

„Тази Мария за пари и облаги и душата си на дявола ще продаде“, клатят глави фейсбукари.

Източник: Хотарена

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.