Мария Игнатова се отърва! Прокуратурата пак подгони Ивайло Цветков-Нойзи

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/mariya-ignatova-se-otarva-prokuraturata-pak-podgoni-ivaylo-cvetkov-noyzi/142025 LifeZone.bg
Мария Игнатова се отърва! Прокуратурата пак подгони Ивайло Цветков-Нойзи

Мария Игнатова мълчи дали се е разделила с втория си съпруг Ивайло Цветков-Нойзи

Според слуховете обаче двойката е в развод, а на водещата й писнало от непрекъснатите пиянски изцепки на интелектуалеца.

През март журналистът получи условна, десетмесечна  присъда, като шофьорската му книжка бе отнета за година и половина.Той бе хванат да шофира добре почерпен, с 2,5 промила в кръвта си, като едва си стоеше на краката при проверка от полицаите.

Ябълката на раздора се оказа отнемането на колата на Нойзи. Според промени в Наказателния кодекс на шофьори, седнали зад волана пияни, им се отнемат автомобилите в полза на държавата.

Това обаче не се случи с Ивайло Цветков-Нойзи. Мотивите на съда бяха, че отнемането на автомобила противоречала с Конституцията като върховен закон. Другата причина, на магистратите да направят това бе, че отнемането на колата „нямало реален принос за назидание на останалите членове на обществото“.

 Днес обаче родителите на загиналите в катастрофи деца и млади хора, обединени във фондация „Ангели на пътя“, подадоха сигнал в прокуратурата срещу решението на съдия Петров да не се отнема колата на фиркания Нойзи. Те настояват това да се случи и той да получи по-голямо наказание за провинението си.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.