Майката на Евгени Генчев: Не искам да ми пик@е навсякъде!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/maykata-na-evgeni-genchev-ne-iskam-da-mi-pik-at-e-navsyakade/112271 LifeZone.bg
Майката на Евгени Генчев: Не искам да ми пик@е навсякъде!

Нещата между ергена Евгени Генчев и майка му Светла ескалират

Още в началото се получи доста конфузна ситуация, когато пианистът запознаваше избраницата си Валерия Георгиева с родителите си.

Тогава майка му Светла се показа като властна жена, свикнала всички да я слушат, а синовете й да изпълняват това, което тя им нареди. Дори попита моделката дали ще кръсти първото си дете, ако е момиче, на нейно име. При положение, че вече има едно дете кръстено на нея от по-големия си син.

В турското имение прехвръкнаха доста стрели между двете, но нещата се потулиха от формата. С днешна дата нещата между Евгени и избраната от него мома, плевенчанката Вал са с неуточнена позиция. Манекенката стои повече в родния си град Плевен, където се грижи за любимите си изоставени кучета в създадения от нея приют.

Музикантът уклончиво отговаря на въпросите дали ще има сватба, като в края на любовното шоу „Ергенът“ той бе категоричен, че иска семейство, сватба и деца.

Евгени обаче тръби по медиите, че по-важно е той да се разбира с годеницата си, а не родителите му. И е категоричен, че татко му и майка му вече били в перфектни отношения с Валерия.

„Това не отговаря на истината. Майка му Светла крещи, че не иска кучетата на Валерия да й опик@ват двора й. Ако не се съобразява с желанието й, тогава място за нея в огромната й къща нямало“, твърдят съседи на семейство Генчеви.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.