Мира Добрева вече е вън от опасност!Жоро Торнев не се отдели от нея

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/mira-dobreva-veche-e-van-ot-opasnostzhoro-tornev-ne-se-otdeli-ot-neya/116779 LifeZone.bg
Мира Добрева вече е вън от опасност!Жоро Торнев не се отдели от нея

Мира Добрева вече е вън от опасност

Хиляди хора, които се молиха за нейното здраве, са щастливи от радостната новина. Водещата претърпя спешна операция на корема, а докторите я поставиха в медикаментозна кома. Но журналистката вече се е съвзела, диша самостоятелно и дори е говорила с дъщеря си Лора Добрева.

Мира Добрева вече е добре, но друго прави впечатление. Плътно до леглото е бил, през цялото време и съпругът й Жоро Търнев.Това негово поведение силно впечатлило потребителите на мрежата.

Той самият обяви, че жена му е извън опасност и се възстановява добре. Но остава на нея да каже причината за операцията, като категорично отрече да е липосукция или друга разкрасителна процедура.

По всичко личи, че Жоро Торнев е  загрижен за съпругата си, с която от дълго време са разделени. Но нямат официален развод. А причината за раздялата са безкрайните изневери на режисьора, който й слага рога с коя ли не жена.

А за безконечните му кръшкания призна самата Мира Добрева. Но в този труден момент Торнев доказа, че жена му не му е безразлична и той бе плътно до нея. Дали обаче двамата отново ще се съберат, само и единствено бъдещето ще покаже.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.