Мира на успокоителни! Разказа за мръсотиите на фамилия Стораро

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/mira-na-uspokoitelni-razkaza-za-mrasotiite-na-familiya-storaro/132104 LifeZone.bg
Мира на успокоителни! Разказа за мръсотиите на фамилия Стораро

Мира не е на себе си и от известно време е на успокоителни

Певицата още не може да се съвземе от мръсотиите, които са й спогодили клана Стораро.Тони Стораро и синовете му Фики и Емрах са обичани от феновете си, но сега стана ясна мръсната игра, която вършат подмолно. Емрах е по-вероятно да би го направил, но татко му и по-големия му брат, това вече си и прецедент.

За това сподели, през сълзи, колежката им Мира. Певицата плаче и разказва как са я сринали психически.

Ябълката на раздора се оказала песен, която записвали едновременно тя и Фики Стораро. За това нито един от двамата знаели. Когато се разбрало,Мира попитала продуцента си Ненчо Касъмов какво да прави. Той казал, че който първи направи парчето, той ще го пусне пръв.

„Активирах цялата си енергия, аз и екипът ми работихме почти денонощно и успяхме. Сътворихме песента първи.Тогава дойде ударът.

Продуцентът ми каза, че Тони Стораро и синът му Фики дойдоха и заплашиха, че ще напуснат компанията, ако не пусне първи песента им. Извиха ни ръцете, но при тази фамилия е така, лицемери е и фалш“, изповяда се разнебитената Мира.

Преди време Тони Стораро пък заплашил Митко Пайнера, че ако не даде наградата певец на годината ни сина му Фики, ще напусне, коментират колегите им от бранша.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.