Миро чукна 48! Къде и с кого отлетя за рождения си ден

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/miro-chukna-48-kade-i-s-kogo-otletya-za-rozhdeniya-si-den/129262 LifeZone.bg
Миро чукна 48! Къде и с кого отлетя за рождения си ден

Миро отново изненада последователите си

Любимият изпълнител чукна 48 и отлетя за любимата си дестинация. Поп певецът отпразнува специалния си ден на брега на любимия си Индийски океан. Той вече четвърта година празнува там деня на раждането си.

Колкото и да са скептични някои, поп певецът отново е в компанията на любимата си съпруга Ели. Каквито и конспирации да се въртят за техния брак, както и дали двамата са заедно и дали не са се разделили, те са заедно и са щастливи.

Мирослав Костадинов сключи брак с Елица Златанова от Перник на гръцкия остров Корфу, в гръцки храм, преди повече от шест години Според някои сватбата му била пълна бутафория ,защото няма тежест  у нас, тъй като двамата не са се подписали в България.

Ели от години върти собствен ресторант в Лондон и двамата живеят разделени. А  от години се носят упорити слухове, че Миро предпочита ласките и компанията на собствения си пол. Но нищо от това не е потвърдено със сигурност, а Миро и Ели са заедно на рождения му ден на брега на океана.

А  и тези дни стана ясно, че поп певецът строи къщата на мечтите си, където ще заживеят двамата с Ели. Строежът на огромния палат е почти на финалната права, намира се сред боровете и е с уникална гледка към Витоша. Според фенове на певеца къщата се намира в Горна баня, но засега няма потвърждение.

„Когато стане готова, ще я покажем“, лаконично отговаря Миро.

Източник:Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.