Мистерията падна! Ето защо младите мъже полудяват по по-възрастни жени

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/misteriyata-padna-eto-zashto-mladite-mazhe-poludyavat-po-po-vazrastni-zheni/138095 LifeZone.bg
Мистерията падна! Ето защо младите мъже полудяват по по-възрастни жени

В 21 век все по-често млади мъже предпочитат да се обвържат трайно с по-възрастни и зрели дами

Но докато млади и красиви момичета някак е по-нормално да се свържат с доста по-възрастни мъже, обратното буди негативизма в обществото. Но ето защо младите мъже предпочитат по-големи жени, мистерията падна.

По-зрелите дами са здраво стъпили на земята и имат самочувствие, което действа на младите мъже. Това е резултат от богатия опит, който има жената.Това придава мистерия  и уникален чар на дамата.

По-възрастните дами имат по-често по-голям интелект и ерудиция,което ги прави интересни събеседници. Мъжете се интересуват от тези, с които могат да споделят своите знания  и мъдрост.

Колкото повече опит има една жена, толкова по-голяма е нейната психологическа зрялост. Това е важно за мъжете, които имат нужда от разбиране и подкрепа.

По-възрастните дами имат по-развита емпания  и емоционална интелигентност, което ги прави по-добри слушатели и умеят отлично да комуникират по различни въпроси и проблеми.

Много жени с напредване на възрастта започват да се грижат повече за външния си вид, като използват различна козметика и разкрасителни процедури.

Промяната на визията и опитът ги прави уверени за външния си вид. И мъжете оценяват този подход.Жената, която се харесва се чувства желана, неустоима и придава това състояние на другите.

Една утвърдена като личност жена приема партньора за равен, където всеки цени и уважава мнението на другия.

Независимо от клюките, важно е в една връзка да се чувствате щастливи.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.